Kijkcijfers: 3,2 miljoen voor de Rode Duivels

De Belgen lieten eindelijk zien dat ze kunnen voetballen al kostte het veel moeite om de VS eronder te krijgen. 3,2 miljoen mensen waren getuige van een mooie wedstrijd.

Het duurde tot in de verlenging, maar toen wisten de Belgen 2 keer te scoren tegen de taaie Amerikanen. Het werd een latertje voor de televisiekijker die niet naar bed kon omdat er zo veel gebeurde op het voetbalveld.

Uitiendelijk werd het in de verlenging 2-1 voor Belgiƫ en kon iedereen eindelijk z'n mandje in.

Doelpunten

Intussen zijn vriend en vijand het erover eens dat het WK 2014 in Braziliƫ een van de mooiste ooit is. De wedstrijden zijn spannend en er is in het toernooi nu al meer gescoord dan in het hele WK in Zuid-Afrika vier jaar geleden.

Henry Schut

Bij Studio Brasil was het Songfestvialkoppel Cornald Maas en Jan Smit te gast. het voetbalprogramma van de NOS scoorde 2 miljoen kijkers. VI Oranje had niet-voetbalkenner dj Giel Beelen als gast. De heren trokken 879.000 kijkers. Maar het is op Twitter vooral Studio Brasil-presentator Henry Schut die de felicitaties in ontvangst mag nemen.

Sherlock

Bij de niet voetbalprogramma's is het te hopen dat de KRO de nieuwe reeks van Sherlock nog eens gaat herhalen. Ook het laatste deel trok ondermaatse cijfers: 316.000. Doodzonde van zo'n goede serie.

Lees ook ons profiel van Sherlock-acteur Benedict Cumberbatch.

Reageren