Kijkcijfers: 3,5 miljoen zien Brazilië gelijk spelen

De 21.00 uur-wedstrijd van het WK voetbal trekt gemiddeld 3,5 miljoen kijkers. Zo ook Brazilië - Mexico dat eindigde in 0-0.

En dat was een domper voor het Braziliaanse thuispubliek dat iets anders in gedachten had. De Brazilianen begonnen weer overenthousiast met hun volkslied dat wel een half uur lijkt te duren.

Winnen deden de Brazilianen dus niet, maar toch was er genoeg te beleven voor de neutrale kijker.

Twitter

De Belgen speelden hun eerste wedstrijd op het WK en dat werd billenknijpen tegen Algerije. België stelde pas laat in de wedstrijd een zege veilig en daar waagde 22.000 Nederlanders een twitterbericht aan.

VI Oranje

Voor de zoveelste keer won Studio Brasil van de NOS het dik van VI Oranje van RTL 4. De NOS zat boven de 2 miljoen kijkers, VI Oranje had 707.000 kijkers. Jan Slagter van Omroep MAX is wel een vaste kijker van VI Oranje.

Mijn Leven in Puin

Niet overal op televisie werd gevoetbald. Naar GTST keken 1,6 miljoen mensen en de herhaling van Mijn Leven in Puin op RTL 4 scoorde er 826.000. Daarin werd Willem geholpen die nogal overijverig was in het sparen van boeken. Een tikje pijnlijk was dat Willem niet lang na de opnamen was overleden.

Reageren