Kijkcijfers: 4,2 miljoen voor het eerste keuzemoment in Boer Zoekt Vrouw

Voor boeren Tom, Theo en Jan was het uur U daar. Zij moesten kiezen welke vrouwen ze wegstuurden van de boerderij. 4,2 miljoen kijkers waren daar getuige van.

4,2 miljoen is net zo veel als vorige week en daarmee is Boer Zoekt Vrouw weer het best bekeken programma van de zondagavond. Drie boeren moesten dus kiezen, maar waar de keuzemomenten normaal garant staan voor wat spanning en sensatie, bleef het nu een beetje vlak.

Zelfs bij boer Geert was het een saaie boel. De grijpgrage boer zat alleen maar aan zijn boerenkool deze uitzending. Zou de montage soms hebben ingegrepen?

Bij boerin Bertie was het afzien geblazen voor de logées. Het lukt Bertie namelijk niet om enige emotie te laten zien. En een gesprekje voeren zit er ook al niet in bij de Zeeuwse boerin.

The Big Picture

Tegenover de 4,2 miljoen van Boer Zoekt Vrouw zette Divorce weer een knappe 2 miljoen kijkers. De TV Show deed het nog niets beter met bijna 2,3 miljoen kijkers. Moordvrouw trok 1,6 miljoen mensen richting RTL 4 en The Big Picture van Robert ten Brink had hetzelfde aantal kijkers als bij de première: 1,1 miljoen. Er waren wel wat kijkersklachten deze week. De thuismeespelers vonden de vragen te gemakkelijk en het duurde allemaal een beetje lang.

Meer over: