Kijkcijfers: 4,3 miljoen kijkers voor slot Boer Zoekt Vrouw

Natuurlijk was Boer Zoekt Vrouw het best bekeken programma van de avond. De boeren kwamen vertellen of ze de liefde gevonden hadden.

De laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw was niet de best bekeken aflevering, die was weggelegd voor de citytrip vorige week toen 4,4 miljoen mensen keken. Maar de laatste aflevering had wel wat verrassingen in petto, want niet alle boeren hadden gevonden wat ze zochten.

Boer Theo en Nancy zijn slechts goede vrienden, boer Tom en RImke waren ook al niet verliefd en bij boer Geert en Hetty spatte de liefde er ook niet vanaf. Gelukkig was alles wel koek en ei bij boerin Bertie en Esther en boer Jan en Rianne.

Janko

Ook de 5 boeren die niet genoeg brieven kregen om met te doen in de uitzending kwamen langs op de reünie. Drie van hen hadden een vriendin onder wie publiekslieveling Janko, de varkensboer die dacht dat hij op zeker over zou blijven. Hij vertelde dat hij heel blij in zijn hartje was sinds hij de liefde had gevonden.

4,3 miljoen mensen moeten nu een nieuwe bezigheid zien te vinden op zondagavond 20.30 uur.

Divorce

Het slot van Divorce op RTL 4 trok 2 miljoen kijkers. Daarin vertelde de ex van Joris dat ze ging emigreren naar het Griekse eiland Santorini en legden David en Tamar het met elkaar aan nadat ze eindelijk gescheiden waren. Gelukkig komt er een vierde seizoen van de succesvolle serie.


Lees ook:

Meer over: