Kijkcijfers: 50 jaar van Duin trekt 1 miljoen kijkers

André van Duin heeft in de afgelopen 50 jaar de lachspieren van diverse kijkers verder ontwikkeld. 1 miljoen mensen blikten gisteravond terug op zijn prachtige carrière. 

In 50 jaar Van Duin bezoekt Jan Wijdbeens in iedere aflevering een speciale gast waarmee André van Duin dierbare herinneringen deelt. Gisteren ging hij langs bij Willeke Alberti. De zangeres was getuige van de doorbraak van André van Duin. Meneer Wijdbeens en Willeke keken de leukste sketches en fragmenten terug uit het uitgebreide archief.  

Ik Vertrek

Er werd door 1.087.000 mensen met verbazing naar een herhaling van Ik Vertrek gekeken. Twee gezinnen zochten hun heil in het buitenland, maar ook deze keer ging alles het niet van een leien dakje. Door alle onhandigheden is Ik Vertrek het meest besproken programma van de avond. 

Richard Groenendijk

RTL 4 deed gisteren goede zaken door de theatervoorstelling Alle Dagen van Richard Groenendijk uit te zenden. Ruim een half miljoen mensen werden geroerd door zijn liedjes en vanzelfsprekend waren zijn grappen weer van hoog niveau. De recensies over Groenendijk’s show waren lovend en ook op Twitter was men uiterst positief. De kijkcijfers bewijzen dat Nederland toe was aan een zaterdagavond zonder zorgen.

Reageren