Kijkcijfers: 529.000 voor vluchtelingenuitzending RTL Late Night

RTL Late Night veranderde maandag in een benefietprogramma voor vluchtelingen. Dat leverde een stuk minder kijkers op dan normaal.

Normaal gesproken zit Humberto Tan met zijn RTL Late Night tegen de miljoen kijkers, dat was nu iets meer dan de helft. Humberto sprak met BN'ers die iets wisten van vluchtelingen, hij had een Syrische familie aan tafel en kijkers konden storten bij een belpanel. In totaal haalde RTL Late Night 225.000 euro op voor noodhulp.

Toch was er op Twitter ook veel tegengeluid van mensen die graag zien dat eerst de problemen in Nederland worden opgelost.

Voetbal Inside

Voetbal Inside deed goede zaken na de blamage van het Nederlands elftal in Turkije. 859.000 kijkers wilden weten wat Johan Derksen en René van der Gijp over Oranje te zeggen hadden.

Pauw

Het leek er maandag een beetje op alsof Jeroen Pauw geen kijkers wil. Hij had in Pauw Quincy Gario, die de grappige 'eigen taarten eerst'-opmerking van Martine Bijl bij Heel Holland Bakt NSB-gedrag noemde, te gast. Ook Dion Graus van de PVV zat aan tafel. Toch zaten nog 746.000 mensen de uitzending uit.

 

Reageren