Kijkcijfers: 625.000 zien Helden in de Knel

23 juli 2014 08:11 | kijkcijfers | Door Televizier

© WNL

Er werd gisteren door 625.000 mensen met verbazing gekeken naar het Helden in de Knel, het programma waarin hulpverleners vertellen over zeer traumatische gebeurtenissen.

In Helden in de Knel komen agenten, brandweerlieden en ambulancepersoneel aan het woord. Zij kregen tijdens hun werk te maken met zeer traumatische gebeurtenissen en agressie van omstanders. Op Twitter waren mensen diep geraakt door de bizarre verhalen. 

Avondetappe

De derde week van de Tour de France is in volle gang, al is het inmiddels niet meer spannend. De Italiaan Vincenzo Nibali heeft al lange tijd een ruime voorsprong op zijn concurrenten. Het is eigenlijk alleen nog maar de vraag of het hem lukt om met 10 minuten voorsprong op de nummer twee te eindigen. Gelukkig weet Mart Smeets de ietwat saaie ronde van Frankrijk kleur te geven met opvallende truien, kleurrijke sjaaltjes en uiteraard sprankelende gasten, waaronder Rob Harmeling. Toch keken er gisteren slechts 678.000 mensen naar het programma. Dit heeft waarschijnlijk te maken met al het nieuws rondom vlucht MH17. 

Nieuwsuur

Het meest besproken programma van de avond was Nieuwsuur. Op de sociale media liepen de emoties opnieuw hoog op. Tijdens de uitzending waren mensen verbaal agressief, meelevend en vol onbegrip. Presentatrice Mariëlle Tweebeeke sprak in Nieuwsuur namens alle Nederlanders, daar was niet iedereen blij mee.

Meer over