Kijkcijfers: 772.000 zien De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd

1 Augustus 2014 10:07 | kijkcijfers | Door Televizier

© EO

De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd van de NCRV is mateloos populair. 772.000 kijkers konden gisteren smullen van de onnozele burenruzies.

De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd is een spin-off van het kijkcijferkanon De Rijdende Rechter. De uitspraken van Mr. Frank Visser hebben soms grote gevolgen voor de betrokkenen. Ondanks de definitieve uitspraak blijven de buren elkaar bedreigen, uitschelden en fysiek intimideren. Gisteren probeerde Jetske van Elsen onder het oog van 772.000 kijkers de boel alsnog te sussen. 

Knevel & Van den Brink

Sinds de misplaatste uitspraak van Andries Knevel wordt de talkshow Knevel & Van den Brink niet alleen goed bekeken, men praat er ook veel over. Van de 665.000 kijkers was een groot deel zeer actief op Twitter. Opvallend is dat het programma voor het eerst sinds de vervelende opmerking van Andries Knevel weer positieve reacties krijgt. 

Toch zit niet iedereen de wachten op Knevel & Van den Brink.

De Slimste Mens

Er gebeurt elke aflevering wel iets speciaals in De Slimste Mens. Het is dan ook niet vreemd dat er gisteren weer 983.000 mensen naar het NCRV-programma keken. Gisteren ging Diederik Jekel in De Slimste Mens de discussie aan met eenmansjury Maarten van Rossem over een kat en een hond. Het twitterend publiek genoot van het verrukkelijke debat.

Meer over