Kijkcijfers: 807.000 kijkers krijgen Het Gevoel van de Vierdaagse

17 juli 2014 08:14 | kijkcijfers | Door Televizier

Het lukt Het Gevoel van de Vierdaagse om het hoge aantal kijkers vast te houden. Op roze woensdag keken er 807.000 mensen naar het programma van Nijmegenaar Fons de Poel en Hella van der Wijst.

Het werd al duidelijk dat steeds meer mensen naar het KRO-programma keken. Ook gisteren moedigden meer dan 800.000 mensen de dappere doorzetters aan om uiteindelijk de ‘Via Gladiola’ te bereiken. Uiteraard ging het in de desbetreffende uitzending ook over roze woensdag.

Een oplettende kijker zag dat er ook een bekende Nederlander aan de wandeltocht meedoet. 

Harm Edens doet verslag voor Omroep Gelderland en kon het niet laten om toch even een roze hoedje op te zetten.

Tour du Jour

Het is duidelijk dat Tour du Jour de slag om de beste Tour de France-talkshow heeft verloren. Met slechts 308.000 kijkers komt het programma van RTL 7 niet eens meer voor in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Gelukkig is het relatief kleine groepje mensen dat naar het programma kijkt wel zeer positief over de talkshow van Wilfred Genee. 

Althans, bijna iedereen was positief. 

TROS TV Show Special

De talkshow van Ivo Niehe deed het gisteren erg goed. 769.000 mensen keken naar de De TROS TV Show Special die volledig in het teken van Unicef stond. Verschillende BN’ers hebben zich tijdens de uitzending ingezet om extra leden te werven voor Unicef. 

Ook werd er in de uitzending een item gewijd aan de kindertijd van Arjen Robben. Op Twitter werd duidelijk dat de meeste kijkers erg onder de indruk waren van dit bijzondere interview. 

Meer over