Kijkcijfers: 926.000 sluiten Het Gevoel van de Vierdaagse af

19 juli 2014 08:29 | kijkcijfers | Door Televizier

© KRO

De laatste lopers hebben de Via Gladiola gepasseerd en daarmee is er ook een einde gekomen aan het KRO-programma. Het Gevoel van de Vierdaagse sloot af met 926.000 kijkers.

De 98e editie van de Nijmeegse Vierdaagse is gisteren officieel ten einde gekomen. 926.000 mensen wilden graag nog iets van het evenement meemaken en zaten aan de buis gekluisterd tijdens de laatste aflevering van Het Gevoel van de Vierdaagse. Toch kreeg het evenement gister een ander tintje, evenals het KRO-programma. In plaats van massale feesten werd de intocht van de lopers ingetogen gevierd, vanwege de vliegramp in Oekraïne. Fons de Poel en Hella van der Wijst hebben er ondanks alles een mooie laatste aflevering van weten te maken. 

Nieuwsuur

Nog altijd proberen er veel mensen op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over MH17. De actualiteitenprogramma’s werden wederom door veel mensen gezien. Nieuwsuur werd met 839.000 kijkers niet alleen goed bekeken, er werd ook veel over gepraat. Door alle extra journaals was er gisteravond weinig nieuws meer te melden over de catastrofale vliegramp. Toch kreeg Nieuwsuur het voor elkaar om een inhoudelijk sterk programma neer te zetten.

De Avondetappe

Het blijkt opnieuw dat een groot deel van de 863.000 kijkers de moeite neemt om een berichtje over De Avondetappe op de sociale media te zetten. Eerder werd het opvallende sjaaltje van Mart Smeets uitgebreid besproken, maar gisteren ging het over iets heel anders. Iedereen was lovend over wielrenner Karsten Kroon die te gast was in de talkshow van de NOS.

Meer over