Kijkcijfers: 933.000 zien Badr Hari zijn verhaal doen

Humberto Tan had een hele uitzending (zonder reclame) van RTL Late Night ingeruimd voor kickbokser Badr Hari. 933.000 mensen wilden daar wel naar kijken.

Nooit eerder ontving Tan maar 1 gast, maar voor Hari maakte hij een uitzondering. De kickbokser vertelde in RTL Late Night over zijn rechtszaak en veroordelingen maar maakte niet veel indruk op Twitteraars.

Hari toonde niet overtuigend veel spijt over de mishandeling van zakenman Koen Everink, vertelde dat hij naar Marokko gaat emigreren en zei tussen neus en lippen door dat zijn relatie met Estelle Cruijff op de klippen was gelopen omdat hij vreemd ging. Een Twitteraar vroeg zich af of er een speciale reden was dat Hari alleen aan tafel zat.

Rijdende Rechter

Het best bekeken programma was Het Journaal (2 miljoen) gevolgd door Goede Tijden Slechte Tijden (1,8) en de Rijdende Rechter (1,5 miljoen). Mr. Frank Visser kreeg een ouderwetse recht van overpad-kwestie voor zijn kiezen. En klager Darius kwam sommige kijkers wel heel bekend voor.

Champions League

Veruit het meest gepraat werd er over de halve finale van de Champions League tussen Atlectico Madrid en Chelsea. Veel was er niet te beleven, het bleef in Madrid bij een bloedeloze 0-0.

Reageren