Kijkcijfers: 957.000 feesten mee met de TROS

Bijna 1 miljoen mensen keken gisteren met plezier naar de optredens van onder anderen Jan Smit, Gerard Joling en Jannes vanuit Amstelveen. Het was zoals vanouds weer een groot feest.

Elke editie van TROS Muziekfeest op het Plein staat in het teken van de grootste Nederlandstalige meezingers. Inhaken, meedeinen en zingen tot je stem het begeeft zijn dan ook taferelen die regelmatig voorkomen. Toch moest het publiek zich even een andere houding aanmeten toen R&B-zanger Jayh het podium betrad. Na een korte periode van gewenning ging het publiek los en ook op Twitter werd er positief op de zanger gereageerd. 

Ook Jayh was blij met zijn optreden.

Flikken Maastricht

Herhaling of niet, de fans van Flikken Maastrichtkeken gisteren weer massaal naar de Nederlandse politieserie. Maar liefst 1.015.000 zaten aan de buis gekluisterd voor de Maastrichtse rechercheurs. In deze vijfde reeks staat het privéleven van Eva, Wolfs, Marion en Romeo opnieuw centraal en dat staat natuurlijk weer garant voor de nodige spectaculaire plotwendingen. Op Twitter kunnen ze er geen genoeg van krijgen.  

Stop at Nothing

De intieme en onthullend documentaire over voormalig wielrenner Lance Armstrong was gisteravond een van de meest besproken programma's op Twitter. In het portret over de sportman is te zien hoe hij de sport en zijn fans bedroog door het gebruik van doping. De manier waarop hij dit deed blijft menigeen verbazen.

Reageren