Kijkcijfers: 961.000 zien finaleproef Expeditie Robinson

Gisteren zagen 961.000 mensen dat Freddy Tratlehner, beter bekend als Vjèze Fur, Expeditie Robinson op gruwelijke wijze moest verlaten. Ging RTL deze keer te ver?

Na 13 weken volgde dan eindelijk de finaleproef van Expeditie Robinson. Toen Freddy, Kay, Krystl en Ferry te horen kregen dat ze zo lang mogelijk in een menselijke centrifuge moeten staan, sloeg  de paniek toe. Tijdens de proef viel rapper Freddy hard met zijn oor op het water, waardoor zijn trommelvlies scheurde. Hij moest Expeditie Robinson van de aanwezige dokter direct verlaten, een treurig einde van een mooie reeks.

Feyenoord

Donderdag nam Feyenoord het onder het oog van 1,3 miljoen mensen in België op tegen Standaard Luik. Na een slap eerste kwartier walste de ploeg van Fred Rutten over de thuisploeg heen, goals konden daarom niet uitblijven. Uiteindelijk won Feyenoord de pot met 3-0, en mag zich met trots groepswinnaar noemen.

Hoe Heurt Het Eigenlijk

In Hoe Heurt Het Eigenlijk ging Jort Kelder donderdag op onderzoek uit in de wereld van de oliesjeiks in Dubai. De kijkers kwamen tot de conclusie dat de rijkelui in de Emiraten eigenlijk knettergek zijn.

Ook vonden veel kijkers dat het absoluut niet zo heurt.

Reageren