Kijkcijfers: Achtste seizoen Flikken Maastricht begint met een record

Dat zijn de beste cijfers ooit voor de seizoensopener van de politieserie. Bovendien versloeg Flikken daarmee Everybody Dance Now. En dik ook.

De dansshow op RTL 4 was tot nu toe de koning van de kijkcijfers op de vrijdagavond, maar Everybody Dance Now bleef nu steken op 1,4 miljoen kijkers. Flikken wordt elk jaar beter bekeken en zo te zien hadden de fans massaal gewacht op de terugkeer van rechercheurs Eva en Wolfs.

In de eerste aflevering moest Wolfs kiezen tussen zijn dochter Fleur en Eva die in de gevangenis zit. Spannende materie. Of niet dan?

Bed & Breakfast

In de slipstream van Flikken deed de MAX-serie Bed & Breakfast het heel lekker met 1,3 miljoen kijkers. Geheel verdiend want het is elke week genieten met soms nogal gekke stellen stellen in Bed & Breakfast.

Andy & Melisa

Het gaat iedere week iets beter met de realityshow van Andy van der Meyde en Melisa. Deze week kwam de serie uit op 527.000 kijkers en dat is iets meer dan vorige week.

Wie Trouwt Mijn Zoon verloor juist iets aan kijkerspubliek. De show met Jochem van Gelder hield nog 455.000 kijkers over.

Meer over:

Reageren