Kijkcijfers: Ali B. en de 40 Wensen krabbelt op

De vorige uitzending van Ali B. en de 40 Wensen trok nog slechts 601.000 kijkers, maar deze week ging het iets beter. 811.000 zagen de aflevering, die nota bene een herhaling was.

De Ali B. en de 40 Wensen van deze week was al eens vertoond op Ned. 3 tijdens TV Lab. 811.000 is geen vetpot voor Ned. 1, maar de neergang is in ieder geval tot stilstand gekomen. Probleemjongere Elmer bezorgde de 90-jarige Amsterdamse tweeling Riek en Lien een mooie dag. De dames wilden wel eens weten hoe het voelt om geld te hebben.

Georgina Verbaan

Het Journaal was deze donderdag wederom het best bekeken programma met 2 miljoen kijkers, gevolgd door Goede Tijden Slechte Tijden (1,5 miljoen) en Help Mijn Man is Klusser (1,5 miljoen).

Buch in de Bajes: Vrouwengevangenis scoorde 1,3 miljoen kijkers, net als De Wereld Draait Door. Daarin bracht Claudia de Breij een ode aan Georgina Verbaan. Volgens Claudia kan Georgina alles en is ze de nieuwe grande dame van de Nederlandse entertainmentwereld.

Het Mooiste Meisje van de Klas

Het Mooiste Meisje van de Klas keerde terug met 991.000 kijkers. Jaap Jongbloed deed het wel eens beter met de schone dames, maar misschien moeten de kijkers het programma eerst weer vinden. Het is namenlijk te zien vlak na het minder scorende Ali B en de 40 Wensen. In de eerste aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas stond Natasja centraal. Ze had na school gekozen voor een carrière als erotisch actrice.

Utopia

Het was even geleden dat Utopia boven de 900.000 kijkers zat, maar donderdag lukte het weer eens. Misschien omdat gisteren op tv te zien was dat de godsdienstwaanzinnige Andrea het huis heeft verlaten?

Reageren