Kijkcijfers: Alles is Familie wint van Home Alone 2

De première van Alles is Familie op NPO 1 trok op Tweede Kerstdag 1,4 miljoen kijkers, Home Alone 2 harkte voor RTL 4 nog immer 1,1 miljoen kijkers binnen.

De romantische komedie Alles is Familie met Carice van Houten, Thijs Römer, Martine Bijl, Willeke Alberti, Georgina Verbaan, Chris Zegers en zo ongeveer heel bekend acterend Nederland werd daarmee de primetime winnaar van Tweede Kerstdag.

Home Alone 2

Voor die mensen die voor de 256ste keer Home Alone 2 wilden zien, was daar gelukkig RTL 4 die de komedie nog maar eens uitzond. En inderdaad, 1,1 miljoen mensen hadden wel zin in Kevin die dit door zijn ouders weer eens in New York werd verloren. Ook reisorganisatoren keken.

Andere toppers op de Publieke Omroep waren De Slimste Mens en 50 jaar Van Duin waarin André van Duin werd geëerd voor 50 jaar komedie.

Top 2000 a Gogo

En als het einde van het jaar nadert kun je er donder op zeggen dat Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis hun intrede op televisie doen met het uiterst gezellige Top 2000 a Gogo. 640.000 mensen zetten daar hun televisie voor aan. Al heb je natuurlijk altijd chagrijnige mensen die wat te zeuren hebben.

Reageren