Kijkcijfers: Alles Mag op Vrijdag blijft best bekeken op prime time

De amusementsshow met Gerard Joling, Gordon en Jandino blijft het maar goed doen. Deze vrijdag trokken de heren 1,4 miljoen kijkers.

Je zou denken dat een schuine muur waar iedereen de hele tijd afglijdt na een paar weken gaat vervelen, maar de kijkers krijgen geen genoeg van het geglij en geval. Dit keer waren Koffietijd-presentatrices Quinty Trustfull en Pernille La Lau te gast.

RTL Late Night

Het best bekeken programma van de avond was Goede Tijden Slechte Tijden (1,5 miljoen), gevolgd door Journaal van Acht uur (1,4 miljoen) en de herhaling van Flikken Maastricht (1,2 miljoen). RTL Late Night deed het fantastisch door voor de derde dag op rij een kijkcijferrecord neer te zetten. 1,2 miljoen kijkers zagen gasten Nick & Simon en Bor Verkroost die vertelde over zijn vreselijke ziekte waardoor hij over zijn hele lijf blaren heeft en zijn handen stompjes zijn.

Niet alle kijkers hadden evenveel mededogen.

Yolanthe

De realityserie van Yolanthe Sneijder-Cabau doet het nog steeds matig, 541.000 mensen keken deze week naar het leven van de voetballersvrouw. Deze week ging Yolanthe op pad om een boompje aan te schaffen.

Reageren