Kijkcijfers: Alweer een record voor The Passion met 3,6 miljoen

Nederlanders kijkers krijgen maar geen genoeg van de lijdensweg van Jezus. De vijfde editie van The Passion trok bijna 3,6 miljoen kijkers.

Ieder jaar trekt The Passion meer kijkers. De eerste editie haalde net geen miljoen, vorig jaar trok het grootste evenement van de EO/KRO 3,2 miljoen liefhebbers en nu dus 3,6 miljoen. Toch opmerkelijk voor een ongelovig land als Nederland. En de recensies op Twitter zijn ook dit keer weer zeer lovend.

Jim de Groot speelde Jezus, Shirma Rouse was Maria en John van Eerd deed Pilatus. Maar Jeroen van Koningsbrugge maakte de meeste indruk als verrader Judas.

Natuurlijk zijn er ook ongelovigen die The Passion helemaal niet zo waarderen.

Help Mijn Man is Klusser

Mensen die geen zin hadden in een kruisiging konden hun lol op met Help, Man Man is Klusser. Daarin besteedde Peter vooral tijd en aandacht aan zijn fitnessruimte terwijl de rest van het huis een puinzooi was. Maar dat zag Peter na al die jaren niet meer. Echtgenote Monique durfde niet eens meer te zeggen dat ze graag een hele badkamer wilde in plaats van een halve omdat Peter dan kwaad werd. Gelukkig wist John Williams wel raad met de onwillige Peter.

Reageren