Kijkcijfers: Alweer kijkcijferrecord voor RTL Late Night

Het kan de laatste dagen niet op voor Humberto Tan en zijn RTL Late Night. Voor de tweede achtereenvolgende avond noteert de talkshow een record.

Donderdagavond haalde RTL Late Night 1.170.000 kijkers, ietsjes meer dan de avond ervoor toen de talkshow ook al een record te pakken had. Toen leek zanger Waylon nog de veroorzaker van zoveel aandacht, maar gisteren waren Ruud Gullit, golfer Joost Sluiter de directeur van Marktplaats te gast. Humberto doet het dus geheel op eigen kracht en charme.

Op de Vlucht

Op primetime was Op de Vlucht de winnaar met ruim 1,1 miljoen kijkers. John van de Heuvel vertrok naar Thailand om daar een meestervervalser op te sporen. Maar de kijkers waren dit keer niet heel erg onder de indruk van de zoekttocht.

Geschiedenis Quiz

De Grote Geschiedenis Quiz op Ned. 1 deed het prima met ruim 1 miljoen kijkers. Naast geschiedenisstudenten en Eerste Kamerleden deden ook Bartho Braat (Jef uit GTST) en René van Kooten mee. En natuurlijk konden kijkers thuis ook lekker meespelen.

Het Mooiste Meisje

Het Mooiste Meisje van de Klas trok bijna 1 miljoen kijkers en heel veel commentaar van Twitteraars. De cosmetische arts van het mooiste meisje was hier en daar wat uitgeschoten.

Poolicrkel

De finale van Expeditie Poolcirkel op RTL 5 werd, zoals ook alle afleveringen daarvoor, slecht bekeken. 434.000 kijkers zagen Mark Huizinga de overlevingstocht winnend afsluiten. De ex-judoka wint alle realityprogramma's waaraan hij meedoet, dus dat mocht geen verrassing heten.

Reageren