Kijkcijfers dinsdag 22 februari 2022

De TV van gisteren: Arjen Lubach levert in, Massa Is Kassa terug met goede cijfers

23 februari 2022 09:33 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Friso Keuris/Talpa
De Avondshow van Arjen Lubach moest het met minder kijkers doen dan bij de première maar scoort nog steeds heel goed. Massa Is Kassa maakte ook een lekkere comeback.

De Avondshow startte maandag met 1,6 miljoen kijkers en dat waren er dinsdag 1,3 miljoen. Er zijn altijd een paar mensen die alleen de eerste aflevering van een programma uit nieuwsgierigheid kijken en daarna afhaken. In dit geval houdt Arjen er nog genoeg over om dik tevreden mee te zijn. Hij veegt alle andere talkshows van de kaart. 

Married at First Sight

De tweede aflevering van Jinek scoorde ook aardig met 904.000 kijkers en OP1 had er net iets meer dan VI Vandaag: 814.000 tegen 803.000. Natuurlijk was het ook weer Married at First Sight-avond waarin het veelbesproken huwelijk van Arjen en Maurice definitief zijn Waterloo vond. Arjen liet Maurice alleen op huwelijksreis gaan en liet hem daar een briefje bezorgen met het bericht dat het niets gaat worden. 

Massa is Kassa

Familie Gillis: Massa is Kassa is terug op televisie en trok een keurige 851.000 kijkers. Deze aflevering gingen Nicole en de steenrijke Peter op vakantie naar Spanje en dongen daar lekker op alles af. 

En toen moest er nog gegeten worden.


Meer over