Kijkcijfers: Bananasplit keert terug met 1,3 miljoen kijkers

2 Maart 2014 10:32 | kijkcijfers | Door Televizier

Frans Bauer en Lucille Werner namen samen een stel vuilnismannen in het ootje en trokken daarmee 1,3 miljoen kijkers.

Bananasplit is vanaf dit seizoen geen studioprogramma meer, maar speelt zich af op locatie waar BN'ers gewone mensen in de maling nemen. In de eerste aflevering deed Lucille Werner net alsof een stel vuilnismannen de inboedel van haar oma hadden weggegooid. 1,3 miljoen mensen konden er wel om lachen. Dat is een stuk minder dan het vorige seizoen, maar daar had presentator Frans Bauer een goede verklaring voor.

De Kwis

Op Ned. 1 viel er nog meer te lachen met Paul de Leeuw en De Kwis waarin Maurice de Hond te gast was. Ook De Kwis was goed voor 1,3 miljoen kijkers en voor heel heel enthousiaste reacties op Twitter.

Al is er ook een verzoekje: kunnen de heren alsjeblieft ophouden lullig te doen over een bepaalde plaats in Nederland? Daar wonen ook mensen met gevoel.

Weet ik Veel

Nog meer nieuw amusement op zaterdag: op RTL 4 ging het zoveelste seizoen van Dit Was het Nieuws van start met 841.000 kijkers. Veel minder dan de score van Weet ik Veel, de kennisquiz met Linda de Mol, zij scoorde een prima 1,6 miljoen kijkers. Veel kijkers waren wel wat afgeleid door de outfit van Linda.

Meer over