Kijkcijfers: Bar Gezellig nog geen hit voor SBS 6

De nieuwe comedyserie Bar Gezellig is geen instant succes voor SBS 6. De Nederlandse versie van Cheers trok bij de eerste aflevering 627.000 kijkers en slechte recencies.

In Bar Gezellig spelen Bastiaan Ragas, Sytske van der Ster, Anne-Mieke Ruyten en Dick van den Toorn de medewerkers en stamgasten van een bar gezellige bar. De eerste reacties van Twitteraars op de nieuwe comedyserie waren op z'n zachtst gezegd niet mild. Bar Gezellig is volgens hen bar slecht.

Johnny in Oranje

Ook Johnny in Oranje met Johnny de Mol maakte zijn debuut. Johnny probeert ons daarin op RTL 4 warm te maken voor het WK Voetbal in Braziliƫ. Hij ging in de eerste aflevering langs bij Wesley Sneijder en Daley Blind en trok daarmee ruim 1 miljoen kijkers.

Hotter Than My Daughter

Op Ned. 1 was DNA Onbekend het best bekeken programma met 1,5 miljoen, voor de detectiveserie Silent Witness gingen 1,1 miljoen kijkers eens goed zitten. Gordon begon op RTL 4 aan een nieuw seizoen Hotter Than My Daughter en deed dat prima: 1,3 miljoen kijkers.

Op Zoek Naar God

In het nieuwe seizoen van Op Zoek Naar God trokken Inge de Bruijn, Lange Frans, dj Isis, playmate Zimra Geurts en stylist Maik de Boer naar een Frans klooster om zichzelf eens goed te vinden en 339.000 kijkers waren daar getuige van. De handen van Maik begonnen meteen te jeuken bij zijn intrede in het klooster.

Reageren