Kijkcijfers: Barbie en Roy Donders beginnen aardig

De groots aangekondigde realityseries van Roy Donders en Barbie zijn redelijk begonnen aan hun nieuwe seizoen. Beiden scoorden net iets boven de half miljoen kijkers.

In het verleden deden beide realitysterren het een stuk beter voor RTL 5. Maar Roy en Samantha moesten dan ook opboksen tegen Champions League voetbal. De halve finale van Bayern München tegen Real Madrid (0-4) trok 1,8 miljoen kijkers en dat is een flinke hap uit het totale kijkerspubliek. In Michael en Samantha: Doe Effe Paranormaal werd Samantha paranormaal nadat haar neef overleed en dat namen lang niet alle kijkers 533.000 kijkes serieus.

In Roy Donders: Meer Dan Stylist van het Zuiden ging het natuurlijk over...

Ook was te zien dat Roy de afgelopen 20 jaar nauwelijks is veranderd.

Herman den Blijker

Ook Herman den Blijker begon aan een nieuwe seizoen van Herman Gaat Ver. De kok pakte zijn koffers en redde een restaurant in Zuid-Frankrijk. En 985.000 kijkers hadden Herman duidelijk gemist.

Rijdende Rechter

In de Rijdende Rechter kreeg mr. Frank Visser te maken met een camper die ondanks een recente APK toch kapot ging. Tot verbazing van veel kijkers koos Frank Visser partij voor de gedupeerde koper.

Meer over:

Reageren