Kijkcijfers: bijna 1,3 miljoen voor Kanniewaarzijn

14 februari 2015 09:48 | kijkcijfers | Door Televizier

© VARA

Met 1,3 miljoen kijkers verslaat het consumentenprogramma Kanniewaarzijn alle programma op primetime zoals Noord Zuid en Everybody Dance Now

De dansshow met Chantal Janzen trok slechts 906.000 kijkers en Noord Zuid moest het doen met 1,1 miljoen kijkers. Kanniewaarzijn pakt op een lollige manier consumentenklachten aan en dat blijkt te werken. Het ging deze keer o.a. over een man die een parkeerboete kreeg terwijl hij niet eens parkeerde.

Kijkers van Kanniewaarzijn verbazen zich niet alleen over de kwesties in het programma, maar ook over presentatrice Astrid Joosten die er jaar na jaar hetzelfde uit blijft zien.

Bed & Breakfast

Het populairste programma op Twitter was ook deze week Bed & Breakfast van Omroep MAX (1,2 miljoen kijkers). En daarin waren de drie koppels die elkaars logement uitprobeerden opvallend positief en gezellig met elkaar. Dat is misschien leuk voor een keer, maar we zien toch liever iets anders.

RTL Late Night

RTL Late Night verzorgde vanwege de nieuwe Rembrandt-tentoonstelling haar uitzending vanuit het Rijksmuseum en dat leverde mooie plaatjes op, zo vlak bij de Nachtwacht. 2 miljoen mensen zagen de uitzending.

Humberto wist de schilderijen van Rembrandt heel knap ook leuk te maken voor een groot publiek. De schilder maakte tenslotte veel vrouwelijk naakt en daar viel wel iets over te zeggen.

Meer over