Kijkcijfers: Bijna 1 miljoen voor de terugkeer van Nance

De comeback van Nance Coolen op televisie was goed voor 957.000 kijkers. Nance presenteerde na twee jaar afwezigheid het programma Familie Gezocht op RTL 4.

Familie Gezocht is natuurlijklijk het oude DNA Onbekend van Caroline Tensen in een iets nieuwer jasje. Nance zit in tegenstelling tot Caroline niet meer in een studio maar gaat naar de mensen toe. 957.000 is niet geweldig, maar ook niet slecht.

Familie Gezocht

In de eerste aflevering van Familie Gezocht was het verhaal te zien van Lenie die ooit een telefoontje van een andere man dan haar vader kreeg. Deze Indische man opperde dat hij haar vader waarschijnlijk was. Maar de DNA-test wees anders uit.

De Reünie

Ook De Reünie was terug. Nog heel even met Rob Kamphues, die binnenkort wordt vervangen door Patrick Lodiers. Rob scoorde een hele lekkere 1,9 miljoen kijkers voor zijn oude werkgever en had een klas met bijzondere leerlingen te pakken.

10 km schaatsen

Het was dan wel een zonovergoten zondag, toch werd er al volop geschaatst op het NK Afstanden. En hoewel sommigen de 10 km vergelijken met kijken hoe gras groeit, hadden 1,3 miljoen mensen wel zin in al die rondjes. De 10 km werd gewonnen door Olympisch Kampioen Jorrit Bergsma. Met Sven Kramer ging het een stuk minder goed.

Reageren