Kijkcijfers: Bijna 1 miljoen voor Op Volle Toeren met Thé Lau

25 juni 2015 08:13 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot Op Volle Toeren

Vanwege het overlijden van Thé Lau schrapte NPO 1 Droomhuis Gezocht. In plaats daarvan werd een aflevering van Op Volle Toeren met Thé Lau uitgezonden. 941.000 mensen gingen er voor zitten.

Ali B. en rapper Typhoon gingen op bezoek bij Thé Lau die toen al ongeneeslijk ziek was. De mannen maakten een nieuwe versie van de grootste hit van de Scene, Iedereen Is Van de Wereld. Thé Lau verbouwde Hemel Valt van Typhoon en dat leverde een mooie aflevering op.

Lewis

Het best bekeken programma op primetime was de Britse detective Lewis. Half Oxford werd vermoord in deze aflevering en toen leken inspecteur Lewis en zijn sergeant Hathaway er ook nog eens de brui aan te geven.

Nee hoor, de heren komen terug, er zijn drie nieuwe afleveringen opgenomen.

Wie Overleeft Nederland?

Wie Overleeft Nederland (786.000 kijkers) was een van de weinige niet-herhalingen in dit zomerseizoen. In deze aflevering ging realityster Ymke het bos in met Henk Krol van de partij 50 plus. En Ymke wist Henk een interessante opmerking te ontlokken.

Jinek

In Jinek (719.000 kijkers) gaf Mart Smeets alvast een voorschot op zijn college in DWDD Summerschool vanavond over Amerikaanse sporten. Ook Jesse Klaver en Filemon Wesselink zaten aan tafel. Maar Mart maakte het meeste los.

Meer over