Kijkcijfers: bijna 2 miljoen kijkers zien Ajax gehakt maken van APOEL Nicosia

Ajax verzekerde zich woensdagavond van een ticket voor de Europa League door APOEL Nicosia onder het oog van 1.992.000 kijkers met 4-0 te verslaan.

Ajax heeft tijdens een niet al te spannende wedstrijd in de Amsterdam ArenA geen spaan heel gelaten van de Cyprioten. Na prachtige goals van Schöne, Klaassen en Milik werd het uiteindelijk 4-0 voor Ajax, wat betekent dat het Europese avontuur van club uit Amsterdam nog niet voorbij is. Niet alleen de fans zijn blij, ook de financieel directeur springt een gat in de lucht.

Gooische Vrouwen

Terwijl het gros van de mannen Ajax zat te kijken, keken er bijna 1,5 miljoen voetbalhaters naar de film Gooische Vrouwen op RTL 4. De avonturen van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien zijn al regelmatig herhaald, maar dat maakt de film absoluut niet minder leuk. Gooische Vrouwen 2 is volgens de recensenten overigens ook een prima film.

Al vindt niet iedereen het een leuke film.

De Sterren Van Bethlehem

De eerste aflevering van De Sterren Van Bethlehem werd woensdagavond door 705.000 mensen bekeken. In het EO-programma treden een aantal BN’ers in de voetsporen van Jozef en Maria. Zij maken de reis van Nazareth naar Bethlehem en doen onderweg plaatsen aan die een belangrijke rol hebben gespeeld in het leven van Jezus. De kijkers zijn laaiend enthousiast over de EO-show.

Televizier sprak met Dione de Graaff over De Sterren Van Bethlehem.

Reageren