Kijkcijfers: Boer Tom en Jan kiezen voor het oog van 4,1 miljoen kijkers

Voor boer Tom en boer Jan is de kogel door de kerk: zij hebben hun droomvrouw gevonden. 4,1 miljoen kijkers zagen het gebeuren.

Boer Tom was zo enthousiast in Boer Zoekt Vrouw dat hij niet eens op de komst van Yvon wachtte. Hij gaat voor de Friese Rimke. Tom bedoelde het goed, maar de romantiek spatte er niet aan alle vanaf.

Boer Jan koos voor Rianne. Boer Theo probeert intussen met man en macht Nancy op de boerderij te houden, bij Bertie is het nog steeds niet gezellig en Geert. Nu ja, Geert was weer lekker Geert.

Tijdens de vooruitblik naar volgende week was ook al te zien voor wie Geert volgende week gaat kiezen. Maar was het nu Ada of was het Hetty?

Undercover in Nederland

Tegenover het geweld van Boer Zoekt Vrouw deden Moordvrouw en Divorce het op RTL 4 weer geweldig met respectievelijk 1,6 en 2,1 miljoen kijkers. De TV Show met Ivo Niehe had ook weer een goede avond met 2 miljoen kijkers net als Alberto Stegeman. Hij trok 900.000 kijkers richting SBS 6 met Undercover in Nederland. Daarin ging het over illegale bilinjecties die de billen groter moeten maken maar in plaats daarvan zorgden voor allerlei gezondheidsellende.

Reageren