Kijkcijfers: Bram Moszkowicz trekt niet meer kijkers voor Pauw

22 April 2015 07:54 | kijkcijfers | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - VARA

Bram Moszkowicz schoof aan bij Jeroen Pauw om te praten over zijn politieke aspiraties. Het leverde de talkshow 671.000 kijkers op.

Velen vermoedden dat Jeroen Pauw de nieuwbakken politicus slechts had uitgenodigd om zijn kijkcijfers te boosten, maar dat lukte niet helemaal. 678.000 is gemiddeld voor Pauw. Bram Moszkowicz kwam zijn ideeën als fractievoorzitter van de partij VNL uiteenzetten. Maar of hij het er goed vanaf bracht in zijn eerste tv-optreden als politicus?

De RIjdende Rechter

De Champions League voetbalwedstrijd tussen Bayern München en FC Porto trok 1,6 miljoen kijkers, net zoals GTST. Traditiegetrouw deed De RIjdende Rechter ook goede zaken, mr. Frank Visser deed zijn uitspraak voor 1,2 miljoen kijkers. Alleen was het even wennen aan de onderwerpkeuze bij deze Rijdende Rechter. De eiser wilde namelijk een nieuwe motor voor zijn BMW.

Op de Proef Gesteld

In de laatste aflevering van Herman & Martijn Op de Proef Gesteld streken de heren neer in Cuba, voor een paar goede sigaren en wat eten. De kijkers zullen het olijke duo zo te zien gaan missen.

Meer over