Kijkcijfers: Celblok H. opent 2de seizoen met 823.000

De gevangenisserie met Isa Hoes scoorde 823.000 kijkers en dat is een zeer aardige score voor SBS 6. Naar het nieuwe Sex Academy keken 580.000 mensen.

Vorig jaar scoorde Celblok H. met de eerste aflevering 1,2 miljoen kijkers. Zo spectaculair was het nu niet, maar SBS 6 zal toch zeer tevreden zijn met deze cijfers. In de seizoensopening werd Isa Hoes vrijgelaten uit de isoleercel en barstte de strijd om de leiding meteen los.

Omdat er maar weinig mannen in de vrouwengevangenis rondlopen, doet Eva van de Wijdeven het soms met een vrouw. Je moet toch wat om de tijd door te komen.

Sex Academy

Van de erotische scènes in Celblok H. naar Sex Academy is een kleine stap. In dat nieuwe RTL 5-programma geeft Goedele Liekens het sekleven van wat ingekakte stellen een boost en kijkt Nicolette Kluijver of het goed gaat. Daarvoor moesten de deelnemers wel in onderbroek standjes uitproberen en dat leverde de kijkers nogal wat plaatsvervangende schaamte op.

Radar

De best bekeken programma's op primetime waren die op NPO 1. Radar scoorde ruim 1,8 miljoen kijkers, Memories was goed voor 1,6 miljoen. Maar daarover was weinig Twitter-actie. Dus laten we het nog even over Sex Academy hebben. Want dat was lachen geblazen.

Maar of het nu echt wat gaat worden met die koppels?

Meer over:

Reageren