Kijkcijfers: Celblok H verliest kijkers: 709.000

Het eerste seizoen van de gevangenisserie Celblok H was een doorslaand succes vor SBS 6, het tweede seizoen laat het een beetje afweten.

Waar de cijfers van Celblok H in seizoen 1 gemakkelijk boven het miljoen uitkwamen, lukt dat nu bij lange na niet. Woensdag trok de serie met Isa Hoes in de hoofdrol 709.000 kijkers. Dat is zelfs  minder dan Utopia dat op 720.000 terecht kwam. Maar de kijkers die zijn blijven hangen, leven erg mee.

Veel actie dus in Celblok H. Misschien een beetje te veel?

Radar

Radar was het best bekeken programma op prime time met 1,9 miljoen kijkers. Het consumentenprogramma behandelde onduidelijke zorgverzekeringen en ex-politicus André Rouvoet van de Christen Unie was in de studio voor tekst en uitleg. Deze ex-politicus is niet de enige die in de zorg is beland.

RTL Late Night

In RTL Late Night (881.000 kijkers) waren meisjes te gast die het nieuwe album van One Direction bespraken en dat viel niet direct in goede aarde bij de kijkers die niet zo veel op hebben met de boyband.

En de aankondiging van Humberto Tan dat de heren van One Direction binnenkort in RTL Late Night langs zullen komen, zorgde bij de fans aan tafel en op Twitter voor nogal wat onrust.

Meer over:

Reageren