Kijkcijfers: Chantal Blijft Slapen is een hit met 1,4 miljoen kijkers

7 november 2014 08:57 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Chantal Janzen bleef deze week slapen bij Halina Reijn en bij haar goede vriend Carlo Boszhard en dat wilden bijna 1,4 miljoen mensen wel zien.

Bij de première deed Chantal Blijft Slapen het ook al zo goed, toen scoorde het programma 1,5 miljoen kijkers. Bij RTL Boulevard vertelde Chantal dat het programma nogal arbeidsintensief is, ze volgt haar gasten tenslotte 24 uur, maar dat levert wel iets op.

En toen gingen Chantal en Halina ook nog eens naar een gala in een jurk zonder ondergoed...

Voetbal: Feyenoord en PSV

Feijenoord deed op RTL7 goede zaken in Europa door te winnen van HNK Rijeka. Wie zegt u? HNK Rijeka dus. Dat is een ploeg uit Kroatië. 1,3 miljoen kijkers zagen dat Feijenoord met 0 - 2 won.

Eerder op de avond won PSV met 3 - 2 van Panathinaikos, maar daar keken minder dan 1 miljoen liefhebers naar; 903.000 om precies te zijn. Geen al te best cijfer voor het beste voetbalteam van Nederland.

Als we heel eerlijk zijn: het staat zelfs in schril contrast met de 2,3 miljoen kijkers die eergisteren Ajax zagen verliezen van Barcelona. Maar goed, toen ging het om de Champions League en niet de Europa League waarin Feyenoord en PSV uitkomen. 

Rondkomen in de Schilderswijk

Ook Rondkomen in de Schilderswijk deed goede zaken met 1,2 miljoen kijkers. En deze documentaireserie inspireert vele kijkers.

En volgens de inwoners van de Haagse Schilderswijk komt longkanker niet van roken.

Maestro

Naar Maestro keken ruim 1,1 miljoen mensen en die zagen dat volkszanger Frans Duijts zijn stokje moest inleveren, hij was de slechtste dirigent van de week. Ster van de show was, net als vorige week, Carlo Boszhard. Hij blijkt nogal wat talent te hebben.

Meer over