Kijkcijfers: Chantal Janzen verslaat Chantal Janzen

16 augustus 2015 09:51 | kijkcijfers | Door Televizier

Chantal Janzen kon gisteravond niet verliezen. De RTL-presentatrice was zowel op RTL 4 als NPO 1 te zien. De NPO-Chantal bleek de beste papieren te hebben.

Chantal maakte haar opwachting in 10 Jaar Ik Vertrek en bezorgde de show daarmee het beste kijkcijfer tot nu toe: 1.53 miljoen kijkers. Chantal bleek een groot fan van de show en het gezin Diederick. Justus en Annemiek gingen in 2006 naar Frankrijk om daar een heuse nudistencamping over te nemen. Chantal gaf toe erg te moeten giechelen om naakte mensen die klusten en ook op Twitter waren er wat gniffels te bemerken.

Toen bleek ook nog eens dat Justus en Annemiek inmiddels uit elkaar zijn. In 2012 werd ze verliefd op de veel jongere, knappe barman en besloot ze haar gevoel te volgen. Justus runt de nudistencamping inmiddels in z'n eentje, terwijl Annemiek en haar minnaar vlakbij op een reguliere camping de kost verdienen.

En na drie afleveringen terugblikken kan een treurige balans opgemaakt worden...

De Jongens Tegen De Meisjes

Ondertussen deed Chantal het in de herhaling op RTL 4 voor 926.000 kijkers in De Jongens Tegen De Meisjes. Daar waren de reacties op Twitter wat minder lovend over.

De Oorlog van Eric Schneider

Op de late avond van NPO2 werd de documentaire De Oorlog van Eric Schneider uitgezonden. De 80-jarige acteur bracht een deel van zijn vroege jeugd door in Japanse interneringskampen van Nederlands-Indie. Het was een ervaring die zijn leven tekende, zo ontdekten 269.000 kijkers die zagen hoe zoons Olivier en Beau Schneider terug gingen naar de plaatsen waar hun vader de Tweede Wereldoorlog beleefde.

Meer over