De kijkcijfers van dinsdag 25 augustus 2020

De TV van gisteren: Prima start voor Crisis in de tent

26 augustus 2020 07:45 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Vanwege het coronavirus is het her en der crisis in Nederland, maar de horeca is erg hard geraakt. Herman den Blijker probeert in Crisis in de tent ondernemers in problemen te helpen en dat leverde hem dinsdag 514.000 kijkers op.

Samen met Annemarie van Gaal biedt Herman den Blijker in Crisis in de tent de helpende hand aan horecaondernemers die het zwaar hebben door de gevolgen van de coronacrisis. In de eerste afleveringen hielpen Herman en Annemarie de Amsterdamse kroeg De Myrabelle om hun zaakjes weer op orde te krijgen. Dat ging volgens de kijkers niet altijd binnen de lijntjes.

De slimste mens

De tweede aflevering van de finaleweek van De slimste mens deed het beter dan de finaleweekopener. 1.644.000 kijkers zagen hoe Johan Fretz zichzelf op bizarre wijze de das omdeed. Met de hoge score hadden Philip Freriks en Maarten van Rossem bijna het best bekeken programma van de dag. Alleen het NOS journaal (1.685.000 kijkers) deed het iets beter dinsdag.

Getekend voor het leven 

RTL zag Ik weet er alles van weer de gebruikelijke kijkcijfers (795.000 kijkers) halen, maar de VIP-versie van het programma van Ruben Nicolai kwam daar met 657.000 kijkers niet bij in de buurt. Dat scoorde overigens wel beter dan Getekend voor het leven. Het tattooprogramma van André Hazes trok 478.000 kijkers.

Meer over