Kijkcijfers: Dagboek Van Een Callgirl trekt 487.000 kijkers naar NET 5

NET 5 lanceerde gisteren de nieuwe serie Dagboek Van Een Callgirl met een dubbele aflevering. De eerste episode trok 447.000 kijkers, de tweede 487.000.

Het was een spannende avond voor NET 5, want Dagboek Van Een Callgirl is voor de vrouwenzender de terugkeer naar de ooit zo succesvolle eigen dramaseries. Gelukkig voor NET 5 maakt de serie een mooie start, met 447.000 kijkers voor de eerste aflevering en 487.000 kijkers voor de tweede. Bijna een verdubbeling ten opzichte van de kijkcijfers vorige week, toen de zender nog films uitzond op donderdag. Hoofdrolspeelster Sanne Langelaar kreeg veel lof:

De serie zorgt misschien wel voor wat problemen, ook doordat Thijs Römer een gastrol speelde:


Help, Mijn Man Is Klusser!

De winnaar van de donderdag primetime is John Williams met Help, Mijn Man Is Klusser. Deze week groeit het programma door naar maar liefst 1,7 miljoen kijkers: een record! De aflevering ging over Jan Pieter, die al vijftien jaar met zijn 'klushuis' bezig was, en zijn vrouw Karin. Haar zoon Jeroen schoot volledig uit z'n slof tegen stiefvader Jan Pieter: een echte familieruzie. Kon John Williams dat aan of was er iemand anders nodig?


Van Hollandse Bodem

Ondertussen was Tooske Ragas op NPO 1 weer bezig met de moestuinders. Van Hollandse Bodem trok 843.000 kijkers en dat is weer iets minder dan vorige week, toen het programma groeide naar 922.000 kijkers. Deze week stonden aardappels en aardbeien centraal. De emoties liepen hoog op:

 

Reageren