Kijkcijfers: Dance, Dance, Dance verliest kijkers

Dance, Dance, Dance is nog niet het kijkcijferkanon waar John de Mol en RTL 4 op hopen. Het dansspektakel trok 1,3 miljoen kijkers. Dat is minder dan vorige week.

Het gaat om een daling van slechts 100.000 kijkers, maar merkwaardig is het wel. Je zou verwachten dat meer kijkers zin hebben in een grote show Dance, Dance Dance.

Aan het danswerk van de BN'ers lag het in ieder geval niet, Pip Pellens en haar vriend Pim waren, net als vorige week, de sterren van de show. Zij blijken geboren dansers.

De kandidaten zijn niet altijd aardig tegen hun danspartner, vooral de neef van Sylvana Simons krijgt het behoorlijk te verduren tijdens de trainingen. Zaterdag moest het stel de beroemde lift uit Dirty Dancing kopiƫren en een aantal kijkers had meteen snode plannen.

Tom Dumoulin

10 Jaar Ik Vertek deed het, zoals iedere week, behoorlijk goed. Het programma trok zaterdag 1,3 miljoen kijkers, 1 miljoen mensen schakelden in op het Frans Bauer-programma What the Frans. 706.000 sportliefhebbers keken naar de voorlaatste etappe van de Vuelta in de hoop dat Tom Dumoulin geschiedenis zou gaan schrijven. Dat lukte net niet.

Reageren