Kijkcijfers: De bakkers verpletteren de bloemisten

Martine Bijl en haar bakkers houden met gemak de concurrentie op afstand. De tweede Heel Holland Bakt was weer goed voor een smakelijke 2.15 miljoen kijkers.

Deze aflevering stonden onder meer een hazelnootschuimtaart en een verdraaid ingewikkeld koninklijk koekje op het programma. Het bleek voor velen een smakelijke afleiding.

Penoza IV knallend van start

Na weken van promotie ging het vierde seizoen van Penoza van start. De eerste aflevering bleek goed voor een dikke 1 miljoen kijkers. De nieuwe avonturen van Carmen van Walraven en haar maffioso familie werden ook op Twitter overwegend positief ontvangen. In de eerste paar minuten regende het echter sterfgevallen...

De actie was zelfs zo heftig dat sommige tv's de geest gaven...

Hollands Beste Bloemstylist blijkt muurbloempje

SBS 6 lanceerde het tweede seizoen van Hollands Beste Bloemstylist. De zender dacht het handig aan te pakken door een uurtje eerder te beginnen dan concurrent Heel Holland Bakt. Helaas lijken de meeste kijkers nog niet toe te zijn aan een hysterisch bloemschikafvalrace om 19.30 uur. Een wat teleurstellende 378.000 mensen zagen de eerste aflevering waarin weer heel uitbundige kandidaten zich van hun meest fleurige kant lieten zien.

Ondanks het vroege tijdstip waren ook fans van het eerste uur, zoals de winnaar van seizoen één...

Kun Je Het Al Zien

Paul de Leeuw mocht de late zondagavond afsluiten met de nieuwe late night show Kun Je Het Al Zien. 458.000 kijkers deden hun best 'het' te zien, maar op Twitter was men niet direct te spreken over het jongste vehikel van de programmamaker.

Reageren