Kijkcijfers: de dag voor de GTST-cliff: 1,6 miljoen

De langverwachte GTST-cliff wordt vanavond uitgezonden, maar de aanloop is in volle gang. 1,6 miljoen mensen zagen dat Tim een aanwijzing kreeg over Sjors.

En zo is het maar net. Het is voor GTST wel te hopen dat het in de kwartfinale wedstrijd op het WK tussen Frankrijk en Duitsland geen verlenging wordt zodat die programma's elkaar niet in de weg zitten. Maar echte fans van GTST zitten natuurlijk sowieso om 20.00 uur klaar voor hun favoriete soap.

Sudio Brasil vs VI Oranje

Op een voetballoze avond trekken Studio Brasil en VI Oranje nagenoeg evenveel kijkers, 1 miljoen tegen 915.000. Studio Brasil heeft de cijfers in de loop van het WK dus aardig op weten te krikken. Gister was Gerard Joling weer eens te gast bij VI Oranje.

Maar playbackte de zanger nou?

Boerenleven

Op Ned. 1 trok de documentaire Het Boerenleven 874.000 kijkers. Daarin nam Sietse (27) de boerderij van zijn tante Griet (64) over. Maar Griet verzette zich nogal tegen alle vernieuwingen die SIetse in gedachten had.

Nieuwe Helden

Nog een mooie documentaire werd uitgezonden op Ned. 2. Nieuwe Helden ging over de dopingvrije wielrenploeg van Argos-Shimano in de Tour de France van 2013. 388.000 kijkers zagen een stel sympathieke wielrenners hun stinkende best doen.

24

De kijkcijfers van het nieuwe seizoen van de serie 24 vallen wat tegen. RTL 5 zond meteen 3 afleveringen uit met Jack Bauer en die waren gemiddeld goed voor 250.000 kijkers.

Reageren