Kijkcijfers: De Reünie scoort 1,9 miljoen kijkers

10 November 2014 08:37 | kijkcijfers | Door Televizier

© Wim Kluvers - KRO

De Reünie blijft een kijkcijferkanon, het goeie ouwe programma van -nu nog- Rob Kamphues trok 1,9 miljoen liefhebbers richting NPO 1.

En het was huilen geblazen bij De Reünie bij de samenkomst van een gymnasiumklas uit 1980. De half-Chinese Chin May onmoette in 2005 haar grote liefde Geert, die in 2013 na een ongeluk in een coma raakt en niet meer kan praten. Chin May fungeert nu als zijn stem.

25 Jaar na de Val van de Muur

De op een na laatste aflevering van Nieuwe Buren op RTL 4 deed het goed met bijna 1,5 miljoen kijkers, en de tweede aflevering van Familie Gezocht ging over het miljoen heen. Het is 25 jaar geleden dat de muur tussen Oost- en West Berlijn naar beneden kwam en dat werd uitgebreid herdacht op NPO 2 voor 757.000 kijkers.

Undercover in Nederland

Op SBS 6 liet Alberto Stegeman in Undercover in Nederland zien dat het bij veel schietverenigingen niet pluis is. Er werd, tegen de regels in, alcohol geschonken, en Alberto kon zomaar munitie meenemen. Maar 952.000 kijkers zagen dat Alberto in zijn vermomming als Frans ook een paar regels overtrad.

A'dam - E.V.A.

Na jaren kwam er eindelijk een vervolg op de populaire serie A'dam - E.V.A en waarschijnlijk heeft die lange pauze een boel kijkers gekost. Het eerste seizoen over de liefde tussen twee jongen mensen in Amsterdam bereikte destijds 1 miljoen mensen. Nu keken er 614.000. Maar die waren wel allemaal dolenthousiast.

Zondag met Lubach

Tot slot was er nog Zondag met Lubach, een satirische nieuwsshow met Arjen Lubach. Dat is niet het gemakkelijkste genre, maar de 319.000 kijkers waren over het algemeen redelijk tevreden.

Meer over