Kijkcijfers: De Reünie weer de kampioen van de zondagavond

En weer was De Reünie het best bekeken programma op primetime. De laatste aflevering van dit seizoen trok  2,1 miljoen kijkers.

De Reünie moest het alleen afleggen tegen Het Journaal (2,7 miljoen) en Studio Sport Eredivisie (2,6 miljoen). Een van de klasgenoten woonde al 20 jaar in een leefgemeenschap in zuidwest- India bij knuffelgoeroe Amma. En dat was inspirerende materie voor sommige twitteraars.

Een ander nam aan dat er bij Jeanneke, die tegenwoordig door het leven gaat als Gitamba, een schroefje los zat.

TV Show

De serie Divorce op RTL 4 zat De Reünie op de hielen en tikte ook bijna de 2,1 miljoen kijkers aan. Daarna volgden De TV Show (1,8 miljoen) en Moordvrouw (1,8 miljoen). Ivo Niehe genoot waarschijnlijk van het mooie weer, hij maakte zich er vanaf met archiefbeelden van ex-gasten als Mick Jagger, Julio Iglesias, Tom Jones & Cliff Richard.

Spuiten & Slikken

BNN stofte voor de gelegenheid het niet meer zo jonge Spuiten & Slikken weer eens af. Tim Hofman en Victoria Koblenko presenteren het programma, Geraldine Kemper en Jan Versteegh verzorgen de filmpjes. Dat leverde 399.000 kijkers op. Het debuut van Victoria zorgde voor veel kritiek van de kijkers.

Meer over:

Reageren