Kijkcijfers dinsdag 22 maart 2022

De TV van gisteren: De Rijdende Rechter keert terug met mooie 1,2 miljoen kijkers

23 maart 2022 08:58 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Stijn Ghijsen
John Reid was terug voor een nieuw seizoen erfgrens-ellende en schutting-gedoe. En De Rijdende Rechter scoorde bij terugkeer meteen een dikke 1 miljoen kijkers. 
In de eerste aflevering van De Rijdende Rechter hadden bewoner Johan en zijn vrouw Rita last van twee buren: eentje met een te hoge schutting en eentje die graag vuurtjes in zijn tuin stookt. En daarom bestookte Johan hem met briefjes in de bus en de politie. John Reid moest uitmaken of Johan een punt had. De kijkers thuis hadden hun mening snel gevormd. 

Dwars door de Lage Landen

De Rijdende Rechter was niet het best scorende programma van de dinsdag, dat was het Journaal van Acht Uur met 2 miljoen kijkers, De Avondshow met Arjen Lubach kwam uit boven de 1,2 miljoen, en een nieuw seizoen van het NPO 2-programma Dwars Door de Lage Landen waarin de Vlamingen Arnout Hauben en zijn vrienden Ruben en Philippe van België naar Nederland lopen, kwam heel verrassend uit op 1,1 miljoen. 

Married at First Sight

In de 234ste aflevering van dit seizoen van Married at First Sight (958.000 op RTL 4) werd wederom gepoogd een man te vinden voor Maurice die zo jammerlijk in de steek werd gelaten door Arjan. Hij was met zijn tweede van drie blind dates bezig. Maar deze Davide viel helemaal niet in de smaak bij kijkers. 

Meer over