Kijkcijfers: De Rijdende Rechter opent met 1,6 miljoen kijkers

Het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter ging dinsdag van start en Mr. Frank Visser was meteen weer de kijkcijferknaller van de avond.

De kijkers kozen dinsdagavond massaal voor De Rijdende Rechter: dat is hun oordeel en daar zullen we het mee moeten doen. De aflevering ging over meneer Quadflieg, die zich ergerde aan de muren van de buren. Zijn nieuwe terras kostte 10.000 euro, maar die oude muren zorgden ervoor dat dat terras verloederde. De kijkers genoten van de burenruzie, ook vanwege de namen van de mannen:

Uiteindelijk verloor meneer Quadflieg de zaak: de muren mochten blijven staan. Hij schaamde zich achteraf voor zijn gedrag, merkten ook de kijkers op:

Jinek

Naast De Rijdende Rechter scoorden ook Opsporing Verzocht, Opgelicht?! en TV Makelaar goed op primetime. Op de late avond lijkt Jinek de weg omhoog te hebben gevonden. Na vele afleveringen rond de 500.000 kijkers, had de talkshow van Eva maandag 610.000 kijkers en dinsdag 695.000 kijkers. Nog altijd minder dan RTL Late Night en Shownieuws, maar Jinek zit dus wel in de lift. Een van de items in de talkshow was misschien bedacht door Eva's vriend Freek Vonk:

 

Lees ook: Een interview met Mr. Frank Visser over het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter. 

Reageren