Kijkcijfers: De Slimste Mens kent geen grens

Gisteravond keken er wederom bijna 1,4 miljoen mensen naar De Slimste Mens. Het NCRV-programma van Maarten van Rossem en Philip Freriks loopt als een trein.

De Slimste Mens is een uitermate populaire kennisquiz, waarin Philip Freriks diverse lastige vragen aan de deelnemers stelt. Opvallend genoeg ging het op Twitter niet over de breinbrekers. Het uiterlijk van de BNN-hunk Jan Versteegh werd uitgebreid besproken, evenals de grappen van cabaretier Jan Jaan van der Wal.

De Rijdende Rechter, Wordt Vervolgd

De uitbouw van meneer Beeke op het platte dak van de buurman was onrechtmatig, maar een jaar later heeft hij het bouwwerk nog steeds niet verwijderd. Jetske van den Elsen bracht, onder het oog van 832.000 mensen, een bezoekje aan de ruziënde buurmannen, om een einde te maken aan al het gekibbel. Het leverde heerlijke televisie op.

Super Cup

Vaak kijken er meer dan een miljoen mensen naar een belangrijke voetbalwedstrijd, gisteren was dat niet het geval. Slechts 770.000 kijkers zagen hoe Real Madrid, de winnaar van de Champions League, gehakt maakte van Sevilla, de winnaar van de Europa League. Dat de mannen van coach Carlo Ancelotti de Super Cup mee naar huis mochten nemen kwam voor velen niet als een verrassing. De basisopstelling van Real Madrid tegen Sevilla is namelijk het duurste elftal uit de voetbalhistorie. Het team van de Madrilenen kostte in totaal 473.500.000 euro.

Reageren