Kijkcijfers: De Slimste Mens opent met 888.000

15 juli 2014 08:21 | kijkcijfers | Door Televizier

© Rogier Veldman - NCRV

Er bleven veel mensen thuis voor de eerste aflevering van De Slimste Mens. De dagelijkse kennisquiz trok gisteren 888.000 kijkers.

Tot en met vrijdag 29 augustus kunnen kijkers elke werkdag hun kennis testen tijdens het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Onder leiding van presentator Philip Freriks en het kritisch oog van 'eenmansjury' Maarten van Rossem gaan dagelijks 3 prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan. Thuis werd er door de kijkers ook fanatiek meegespeeld.

Groeten van MAX

Groeten van MAX werd gisteren niet alleen goed bekeken, er werd ook veel over gesproken. De ruim 1,1 miljoen kijkers zagen hoe een reisorganisatie de afspraken niet nakwam. Toen de advocate van het bedrijf aan het woord kwam ontplofte Twitter.

De Avondetappe vs. Tour du Jour

Niet alleen tijdens het WK voetbal, maar ook gedurende de Tour de France wint de talkshow van de NOS het ruim van de concurrent op RTL 4. De Avondetappe van Mart Smeets werd gisteren door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken. Tour du Jour van Wilfred Genee bleef steken op een schamele 466.000 kijkers. Toch waren de kijkers van het RTL 4-programma overwegend positief.  

Meer over