Kijkcijfers: De Wensboom blijft overeind

Johnny de Mol lijkt een nieuwe kijkcijferhit in handen te hebben. De tweede aflevering van De Wensboom werd door 1.18 miljoen mensen bekeken. 

Daarmee hield Johnny de cijfers van de debuutaflevering prima vast: toen zagen 1.2 miljoen mensen hoe De Mol wensen van kinderen vervult. De formule blijkt in de smaak te vallen.

Al blijkt dat het programma niet alleen voor kinderen en ouders leuk is...

Op De Vlucht maakt kleine duikvlucht

Minder goed nieuws voor John van den Heuvel. Waar hij vorige week nog ruim 1.3 miljoen mensen wist te boeien met Op De Vlucht, moet hij nu genoegen nemen met 1.1. miljoen.Ook op Twitter hadden mensen weinig feeling met deze aflevering die niet bepaald bevredigend eindigde.John slaagde er wederom niet in de, overigens uiterst gastvrije, buitenlandse boef achter de tralies te krijgen. Sommige kijkers houden thuis als ware speurneuzen de stand bij.

Eurovisie Songfestival scoort onder het miljoen

Nederland lijkt na de uitschakeling van Trijntje Oosterhuis genezen van haar Songfestivalkoorts. De eerste halve finale kreeg nog 3.3 miljoen mensen voor de buis, van die fans waren er "slechts" 964.000 over. En de mensen die wel keken waren niet bijster enthousiast over de meeste acts.

Tot slot leidde het bij een enkeling tot prangende levensvragen.

 Voor wie de tweede halve finale nog eens na wil lezen, klik hier voor ons liveblog van de avond.

Meer over:

Reageren