Kijkcijfers: Divorce Hotel is een hit

Divorce Hotel begon de eerste weken wat voorzichting, maar het scheidingsprogramma met Goedele Liekens en Annemarie van Gaal scoort nu ruim boven de 1 miljoen kijkers.

Bijna 1,2 miljoen kijkers zagen hoe Marcel en Ilja na 15 jaar hun huwelijk aan de wilgen hingen. De eerste weken keken slechts 900.000 kijkers naar Divorce Hotel, inmiddels is dat getal dus flink opgelopen.

Het scheidingsprogramma was ook het meest besproken programma op Twitter en daar kreeg vooral Ilja het voor de kiezen. Ze kwam op z'n zachtst gezegd niet bepaald sympathiek over.

Uiteindelijk mocht Marcel de kat houden en nam Ilja de cavia. Alleen de arme hamster was ongewenst.

RTL Late Night

Het best bekeken programma van de avond was weer eens Goede Tijden Slechte Tijden met 1,6 miljoen, gevolgd door het Journaal van Acht uur (1,5 miljoen). Ook Vermist deed het goed met ruim 1,1 miljoen kijkers.

RTL Late Night scoorde alweer boven de miljoen kijkers. Humberto had o.a. prinses Margarita te gast die sieraden met diamanten had ontworpen.

Bij een item over de SLM-vliegramp in Suriname werd het Humberto eventjes te veel. Maar gelukkig mag een man anno 2014 best huilen.

Video: Humberto Tan schiet vol in RTL Late Night.

Interview: Goedele Liekens over Divorce Hotel

Column: Peter van der Vorst over zijn tv-productie Divorce Hotel

Reageren