Kijkcijfers: Down voor Dummies opent met 794.000

8 Augustus 2014 09:54 | kijkcijfers | Door Televizier

Het is Barry Atsma gelukt om bijna 800.000 mensen naar Down voor Dummies te laten kijken. De kijkers waren ook nog eens zeer positief over het programma. 

Barry Atsma gaat in Down voor Dummies op stap met Lize, Britt en Sara, die allen het syndroom van Down hebben. Zij vertellen de acteur annex presentator alles over verliefd zijn, hun baantjes en hun toekomstplannen. De kijkers hebben geleerd en genoten.

De Slimste Mens

Ruim 1,2 miljoen mensen zagen dat Art Rooijakkers opnieuw de slimste was. Jan Jaap van der Wal, die een half jaar kunstgeschiedenis studeerde, had moeite met een vraag over de kunststijl barok. De cabaretier sprokkelde de punten voornamelijk binnen door vragen over Frans Bauer en Suske en Wiske goed te beantwoorden. ‘’Ik schaam me kapot, maar het is wel voor 10 punten’’, zei Jan Jaap toen hij het nummer ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer herkende. Dankzij zijn brede algemene kennis is de grappenmaker morgen weer van de partij. De twitteraars zijn er in ieder geval blij mee.

Hello Goodbye

871.000 mensen keken naar de herhaling van Hello Goodbye. Klaas Drupsteen vroeg naar persoonlijke verhalen van de luchthavenbezoekers. Op Twitter laaide meteen de discussie op over zijn vertrek bij het programma. De meningen waren zeer wisselend.

Yvon Jaspers en Joris Linssen presenteren volgend seizoen Hello Goodbye.

Meer over