Kijkcijfers: een flinke 1,3 miljoen voor Opsporing Verzocht

4 februari 2015 08:10 | kijkcijfers | Door Televizier

Het best bekeken programma op primetime was Opsporing Verzocht met 1,3 miljoen kijkers. En die kijkers werden er niet vrolijker van.

Opsporing Verzocht kijken is nooit een genoegen, daarom is het best verwonderlijk dat week na week zo veel mensen inschakelen op het programma vol ellendige misdrijven. Maar deze week was het helemaal kommer en kwel. Alle criminelen lijken het tegenwoordig op bejaarden te hebben voorzien.

 Sommige kijkers kwamen met ideeën voor passende straffen voor dergelijk uitschot.

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken verhuisde van de zondag naar de dinsdag maar de kijkers verhuisden vooralsnog niet mee. Slechts 268.000 mensen zagen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Die mensen zagen wel iets dat ze nooit eerder zagen: iemand niette zijn plasser tegen een hamer aan.

RTL Late Night

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga haalden dinsdag het Acht Uur Journaal met hun transfer van 3FM naar 538. En bij RTL Late Night legden ze uit dat ze dat echt niet voor het geld deden. Maar daar twijfelden nogal wat kijkers aan.

De heren zelf hielden vol dat dat ze minder dan een miljoen gaan verdienen, dat dat geld ook nog eens door de helft moet omdat ze nu eenmaal met z'n tweeën zijn en dat de overstap toch echt ging om persoonlijke ontwikkeliing.

Meer over