Kijkcijfers Eerste Linda's Zomerweek legt het af tegen We Zijn er Bijna!

De eerste Linda's Zomerweek van dit jaar met Wesley en Yolanthe trok 1,3 miljoen kijkers. Da's veel, maar niet zo veel als We Zijn Er Bijna! waar 1,6 miljoen mensen voor gingen zitten.

Van tevoren beloofde Linda de Mol dat Wes en Yo overal over zouden praten en dat gebeurde inderdaad. Yolanthe vertelde dat ze heel lang niet zwanger kon worden en daarom een zware hormonenkuur had moeten volgen. Ze vertelde ook dat ze na de breuk met Jan Smit helemaal niet de citruspers en de gastendoekjes had meegenomen. De meeste kijkers genoten van het gesprek. 

Andere kijkers vonden dat Linda misschien iets kritischer had mogen zijn in haar vraagstelling.

Messenset

Op het einde van iedere aflevering krijgt het publiek altijd een goodiebag met de favoriete items van de gasten. Ditmaal zat er een originele Wesley Sneijder messenset in de tas in de clubkleuren van Galatasaray. Wesley houdt namelijk erg van snijden.

We zijn Er Bijna!

De allerlaatste aflevering van We Zijn Er Bijna! trok een mooie 1,6 miljoen kijkers en was daarmee het best bekeken programma op primetime. De kampeerders streken neer op hun laatste camping, namen nog een duik en toen was het voorbij.

Meer over:

Reageren