Kijkcijfers: Erica Op Reis trekt 1,2 miljoen kijkers

Omroep MAX maakte een goede keuze door een herhaling van Erica Op Reis uit te zenden. Het enthousiasme van Erica was opnieuw aanstekelijk.

Herhaling of niet, het blijft voor velen fascinerend hoe Erica Terpstra de wereld rondreist. Vooral de manier waarop ze zich laat onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van lokale inwoners spreekt veel mensen aan. Het is dan ook geen verrassing dat het op Twitter niet ging over het land dat ze bezocht in Erica op Reis, maar over het enthousiasme van de presentatrice. 

Groeten van MAX

Ruim 1,3 miljoen Nederlanders keken gisteren naar de aangepaste uitzending van Groeten van Max. Het programma stond geheel in het teken van de vliegtuigcrash in Oekraïne. Normaal gesproken geven Sybrand Niessen en een team van deskundigen tips en raad om ervoor te zorgen dat iedereen goed voorbereid op vakantie gaat. De keuze van Omroep MAX leverde wisselende reacties op. 

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Johan Derksen bracht tevergeefs een bezoek aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Het lijkt er sterk op dat hij zijn charme is verloren. Na de tegenvallende resultaten bij VI Oranje lukt het hem wederom niet om voor hoge kijkcijfers te zorgen. Er keken gisteren slechts 295.000 mensen naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Op Twitter was men ook niet erg enthousiast over zijn aanwezigheid. 

Toch werd er ook nog van de uitzending genoten.

Reageren